Om Victorian


Mycket i livet handlar om dofter. En del subtila och andra är starka följeslagare genom livets flöden. Alla med för­mågan att ta oss tillbaka i tiden eller skapa ytterligare dimensioner av vår samtid. Det är just detta Victorian gör, öppnar för nya upplevelser genom vårt starkaste sinnes egenskaper och genom våra ögon när varje doft får en egen fantastisk för­packning.

Med den här kombinationen hoppas vi inte bara ge ändlösa stunder av njutning, utan även visa vägen till dofternas magiska kraft …

 

 

 

 
 

Dofter som berör våra sinnen

 

"Doft handlar om att försöka kommunicera känslor. Genom våra fantastiska doftljus, som fyller varje rum med lycka, så är våra dofter framtagna med känslan av utrstrålning, elegans och vardags lyx."

 


 

 

 

 

Kataloger 


 Inspireras, leta gåvor, eller bara kika runt. Kanske hittar du den perfekta presenten till någon som står dig nära, eller vackra ting till dig själv. Nya favoriter och gamla klassiker hittas i våra kataloger som du kan ladda ner som PDF eller beställa hem.

Vi tror på mottot "ge bort det du själv vill äga" - så bläddra, njut och inspireras.

 

Victorian SS22

Beställ hem

Profilkatalog AW22

Beställ hem
 

Doftljus gjorda av sojavax

 

"Alla våra doftljus är gjorda av sojavax och är en bearbetad form av sojabönsolja. Sojavax är naturligt vax tillverkat av en förnybar källa."