Om Vakinme


Vakinme är ett hem- och kroppsvårdsvarumärke som produceras på den svenska västkusten med ett extra stort hjärta för den nordiska naturen och naturliga ingredienser.
Genom att använda certifierade ekologiska råvaror med uppfriskande och lugnande dofter, blandade med respekt för naturen och miljön, hoppas Vakinme skapa en känsla av välbefinnande och tidlös medvetenhet

Vakinmes produktserier bygger på tre kollektioner med de tre unika dofterna: Daggmossa, Björktuva och Åkermynta. Alla tre är associerade med någon av de grundläggande varumärkesfärgerna svart, grå eller vit. Dofterna innehåller mer eller mindre samma organiska ingredienser. Du väljer helt enkelt doft, innehåll och det utseende du tycker är mest tilltalande. Därifrån kan du alltid lägga till vad du behöver just nu eller kommer att behöva senare. I vårt grundläggande sortiment hittar du alltid tvål, diskmedel, hand kräm, kroppsskrubb, doftljus, bodylotion, schampo och balsam.

 

 

 

 
 

Nordiska naturen som inspirationskälla

 

"Vakinmes historia sträcker sig från det upplysta till det mörka, precis som inspirationskällan den nordiska naturen. Formen är ren, rak och med en känsla av enkelhet."

 


 

 

 

 

Kataloger 


 Inspireras, leta gåvor, eller bara kika runt. Kanske hittar du den perfekta presenten till någon som står dig nära, eller vackra ting till dig själv. Nya favoriter och gamla klassiker hittas i våra kataloger som du kan ladda ner som PDF eller beställa hem.

Vi tror på mottot "ge bort det du själv vill äga" - så bläddra, njut och inspireras.

 

Vakinme SS22

Beställ hem

Profilkatalog AW22

Beställ hem
 

Vad betyder namnet Vakinme?

 

"Namnet har skapats med inspiration av ordet ”KIN” som naturligt leder till tankar om familj och gemenskap. Detta är exakt hur vi vill visa Vakinme’s kollektioner, som en nordisk familj med nära knuten relation och med extra omtanke till naturen."