Om Sagaform


I mer än 25 år har vi på Sagaform skapat svensk design. För oss handlar det om den goda relationen. Att ge bort gåvor och att äta tillsammans, har sedan tidernas begynnelse fört oss människor närmare varandra. Dessa två varma traditioner vill vi kombinera.

Därför erbjuder vi produkter för köket och det dukade bordet och har alltid en gåva för alla, till alla tillfällen. Våra produkter kommer i fina förpackningar, lika trevliga att ge bort som att få, eller köpa till sig själv. 

Välkommen till vår värld av gåvor. 

 

 
 

Tidlös design som värnar om det familjära

 

"Den nordiska naturen och dess fantastiska färger är en stor inspirationskälla för oss och fortsätter att vara grunden för hur vi formar och utvecklar våra kollektioner, både i ton och material."

 


 

 

 

 

Kataloger 


 Inspireras, leta gåvor, eller bara kika runt. Kanske hittar du den perfekta presenten till någon som står dig nära, eller vackra ting till dig själv. Nya favoriter och gamla klassiker hittas i våra kataloger som du kan ladda ner som PDF eller beställa hem.

Vi tror på mottot "ge bort det du själv vill äga" - så bläddra, njut och inspireras av Sagaform.

 

Sagaform SS23

Ladda ner

Profilkatalog SS23

Beställ hem
 

Presenter som skapar glädje

 

"Inredningsdetaljer som du, eller personen du ger bort en överraskning till, ska kunna användas på fler än ett sätt. Presenter som lätt kan få en egen prägel oavsett vilken stil hemmet har."