Om Byon


Byon är det svenska inredningsvarumärket som skapar höjdpunkter och överraskningar i ditt hem och som med funktionell design slår ett slag för både nyfikenhet och lekfullhet i vardagen. Varumärket bygger vakna och levande kollektioner av personliga universum fyllda med oändliga möjligheter och oväntade karaktärer. Här hittar du allt som skapar ett personligt hem.

Varje säsong presenterar Byon en ny kollektion under namnet Momentous Tangibles, vilket betyder Betydelsefulla ting. Det är en samling av produkter som ger vardagen det lilla extra och som förmedlar känslan av vad vi kallar bubbles for everyday. Ladda ner den senaste kollektionen nedan.

Byon är ett globalt varumärke med tydlig skandinavisk identitet.

 

 
 

Every day is party perfect

 

"Vi vågar ta in nya färger och material som håller men ändå andas nytänk. Vi lockas av former som vågar ta plats i ditt hem och är där för att stanna ett tag."

 


 

 

 

 

Kataloger 


 Inspireras, leta gåvor, eller bara kika runt. Kanske hittar du den perfekta presenten till någon som står dig nära, eller vackra ting till dig själv. Nya favoriter och gamla klassiker hittas i våra kataloger som du kan ladda ner som PDF eller beställa hem.

Vi tror på mottot "ge bort det du själv vill äga" - så bläddra, njut och inspireras.

 

Byon SS23

Ladda ner

Profilkatalog SS23

Beställ hem
 

Föremål med det lilla extra

 

"Iögonfallande föremål är något av vårt signum och ger alltid något extra till ditt hem eller till någon du tycker om. För stor eller liten, tar vi fram samtida och konkreta produkter med mycket individualitet till hemmets alla rum vilket ger en rolig och funktionell kollektion full av förväntan."