logo_byon.jpg

Lekfullhet och nyfikenhet karakteriserar oss. Fantasi och verklighet driver oss till att skapa funktionell design med stark personlighet. Allt med ByOn är åtråvärt och lockande med en stor vikt på ödmjukhet och karaktär.  För det är speciellt att få vara del av någons hem, att få chansen att skapa personliga universum med oändliga möjligheter som aldrig slutar förnyas .. Vi är ByOn.

 

 

Produkter
Nyheter

 

 

Om ByOn

ByOn är det svenska inredningsvarumärket som skapar höjdpunkter och överraskningar i ditt hem och som med funktionell design slår ett slag för både nyfikenhet och lekfullhet i vardagen. Varumärket bygger vakna och levande kollektioner av personliga universum fyllda med oändliga möjligheter och oväntade karaktärer. Här hittar du allt som skapar ett personligt hem.

Varje säsong presenterar ByOn en ny kollektion under namnet Momentous Tangibles, vilket betyder Betydelsefulla ting. Det är en samling av produkter som ger vardagen det lilla extra och som förmedlar känslan av vad vi kallar bubbles for everyday. Ladda ner den senaste kollektionen nedan.

ByOn är ett globalt varumärke med tydlig skandinavisk identitet.

Kataloger

ByOn SS21

Ladda ner vår senaste katalog för Momentous Tangibles där design och fantasi blir verklighet.

ByOn Mini SS21

Ladda ner vår senaste katalog för Mini ByON med inredning för en lekfull vardag.