Vi rekommenderar hösten 2022

Hitta inspiration för att skapa egna kit med oss

Ibland vill man bara ha det allra bästa, serverat och klart. Veta att man gjort ett riktigt bra val. Därför har vi  i kategorin "Vi rekommenderar" samlat ihop våra allra bästa gåvor, från alla våra varumärken. 

Samtidigt hittar ni inspiration och idéer hur ni kan bygga egna kit och göra presentatioen lite mer personlig. Ta våra förslag rakt av eller anpassa dem så de passar exakt er. Vi hjälper er få till "The perfect gift". 

Nedan hittar du några av våra förslag till att skapa "The perfect gift", om du är nyfiken på vad vi mer rekommenderar läs igenom vårt uppslag här bredvid eller i vårens katalog. 

 

Vi rekommenderar

Beställ hem

Profilkatalog AW22

Beställ hem

 

 


 

 

Ett perfekt kit som passar alla.Vi rekommenderar inslagning på denna produkt! Kanske något kallt på stranden eller värmande på promenaden en lite kyligare dag?

Se kampanjbladet här

Vare sig man vill ha något kallt att dricka på picknicken, skogspromenaden, i båten eller på stranden så är detta kit perfekt. Väskan rymmer till exempel två stycken 1,5 liter PET-flaskor.
Se kampanjbladet här

 

 

 

Ett värmande kit med två stycken sköna sittunderlag med sherpa material och vattenavisande baksida. Rymlig mattermos för att tex ta med en god soppa på utflykten.

Se kampanjbladet här

Grönt är skönt och delad glädje är dubbel glädje. I detta kit ingår ett 150 cm brett sittunderlag med värmande sherpa-material. Perfekt för två personer. Till det varsin bilmugg att ta med favoritdrycken i.
Se kampanjbladet här

 

 

 

 

 

 

 

 

Stor och härlig picknick-pläd tillverkad av återvunna PET-flaskor och till det två stycken rejäla och tåliga muggar tillverkade i emaljerat gjutjärn. Värm din favoritdryck eller soppa direkt över elden.
Se kampanjbladet här

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Laddar produkter...