Vi rekommenderar hösten 2021

Hitta inspiration för att skapa egna kit 

Ibland vill man bara ha det allra bästa, serverat och klart. Veta att man gjort ett riktigt bra val. Därför har vi  i kategorin "Vi rekommenderar" samlat ihop våra allra bästa gåvor, från alla våra varumärken. 

Samtidigt hittar ni inspiration och idéer hur ni kan bygga egna kit och göra presentatioen lite mer personlig. Ta våra förslag rakt av eller anpassa dem så de passar exakt er. Vi hjälper er få till "The perfect gift". 

Nedan hittar du några av våra förslag till att skapa "The perfect gift", om du är nyfiken på vad vi mer rekommenderar läs igenom vårt uppslag här bredvid eller i höstens katalog. 

 

Aktivitet bilmugg SS2022

Ladda ner

Profil SS22

Beställ hem

 

 


 

Ge bort en klassiker! En av våra klassiker. Formgiven för rödvin, men fungerar för alla typer av dryck. Tidlös design som håller länge. Vi rekommenderar inslagning på denna produkt!

En produkt som fungerar både som vas och med ljus i. Ju fler tillsammans desto bättre. Calore Medium finns i flertalet färger och gör sig lika fin som vas som ljuslykta. Effektfull att blanda med seriens andra färger och storlekar.

 

 

 

 

Ge bort en myshöjare! Dekorativ diffuser och doftljus i vacker förpackning med dofter för att skapa myskänsla. Desto fler pinnar desto mer doft, enkelt att justera efter eget önskemål. 

Förslag på ett kit som passar alla badrum! Med fantastiska dofter och vårdande egenskaper. Åkermynta från Vakinme är milt rengörande och baserad på naturliga och ekologiska ingredienser. 

 

 

 

 

 


 

Laddar produkter...