OM OSSVälkommen till oss på Sagaform AB, vi är en samling starka varumärken som verkar inom hem- och inredningsbranschen, samtliga samlade under samma tak. Vi ser på oss själva som ett hus fyllt med möjligheter och tar vår uppgift, att vara en trygg, professionell och inspirerande partner på största allvar.

Vi består idag av varumärkena: Sagaform, Byon, Victorian, Vakinme & BagsFirst. Målet är att leverera ett brett sortiment av stilfulla inredningsdetaljer, unika presenter, möbler, ljus och kroppsvårdsprodukter.
 

 

 


 

Sagaform AB lägger stor vikt vid design, uttryck och affärer. Genom vår attraktiva varumärkesportfölj och moderna affärsmodell satsar vi på långa och framgångsrika samarbeten.

Ni befinner er just nu på vår gemensamma B2B, A way of living, vilket är ett tillfälligt samlingsnamn och ett tak att presentera våra varumärken under. Vi ser det som ett sätt att leva och verka med Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme & BagsFirst. Det är här ni kommer finna allt ni behöver för att jobba med oss, en samlingsplats för våra gemensamma relationer helt enkelt.

 


 

  

 
 

Tidlös design som värnar om det familjära

 

Vi hoppas att ni kommer trivas här med oss och att vi tillsammans kommer utvecklas under och med A way of living – Sagaform, Byon, Victorian, Vakinme & BagsFirst.