logo_wayofliving.jpg

ETT START VARUMÄRKESKORT SOM LÅTER MOTTAGAREN VÄLJA!

Med Mitt gåvokort från Sagaform AB låter du mottagaren själv välja sin gåva från ett brett utbud av unika produkter från starka varumärken som passar alla. Ett perfekt val om man vill säkerställa att mottagaren ska bli extra nöjd. Gåvokortet levereras i fin presentask tillsammans med en förgåva. Dessutom kan mottagaren lägga till och köpa dyrare
produkt om de önskar och får då 20% rabatt på allt som överstiger kortets värde i shopen.


Vi har fyllt våra kort med ett brett urval av exklusiva och smarta produkter inom kategorier som ska passa alla och från varumärken som skapar extra värde hos mottagaren. Här hittar du produkter från Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme, Sabatier, Pillivuyt, Bud to Rose, Kosta Boda, Orrefors och produkter från ett flertal andra starka varumärken. I vårt sortiment finns något för alla och utbudet varierar över tid.


I denna folder hittar du allt som du behöver för att göra upplevelsen med gåvokort så smidigt som möjligt. Du hittar även all information om gåvokortet och samtliga steg i processen på sales.mittgavokort.se.

 

 

 

 

Så här funkar det - enkelt och uppskattat

Steg 1. VÄLJ KORT OCH FÖRGÅVA

Vid beställning av minst 100 kort så finns det även möjlighet att få eget tryck på kortet med text och logotype (tillägg 18 kr/kort). Leveranstid är 14 dagar för eget tryck efter godkänt korrektur. Vid köp av minst 100 kort bjuder vi på en personlig hälsning och logo/bild på webbplatsen (värde 995 kr). Kontakta oss för hjälp med detta.

Steg 2. LEVERANS AV KORT


Korten levereras inom tre arbetsdagar från att vi fått er beställning tillsammans med er utvalda förgåva. På kortet finner mottagaren information och inloggningsuppgifter med personlig kod till www.mittgåvokort.se


Steg 3. ANVÄND KORTET


Väl på hemsidan väljer mottagaren av kortet själv ut gåvan/gåvorna och fyller i sina uppgifter. Mottagaren kan välja dyrare produkt/ köpa till fler produkter än gåvokortets värde och får då 20% rabatt på det överskridande beloppet. Rabatten är ett mervärde till den redan fina gåvan.


Vi har fyllt shoppen med ett brett urval av exklusiva och smarta produkter inom kategorier som ska passa alla och från varumärken som skapar extra värde hos mottagaren. Nedan är ett smakprov på vad du kan finna i vår shop.

Steg 4. LEVERANS AV PAKET


Den valda gåvan skickas inom sju dagar efter gjord beställning. Under högsäsong kan leveranstiden bli längre. Beställaren får ett meddelande via e-post med försändelsens kollinummer när gåvan lämnar vårt lager. Om beställaren uppgett sitt mobilnummer skickas ett sms när paketet finns för avhämtning.

Läs allt om Mitt Gåvokort i foldern!

Laddar produkter...