Första kollektionen av ”nya” Sagaform är här

Nu presenterar vi vår första kollektion under vad vi kallar Ett svenskt Original. Tidlös, skandinavisk kvalitetsdesign som ska hålla över generationer.

Det familjära och välkomnande hemmet är i fokus när Sagaform lanserar sin höst- och vinterkollektion 2021. Den innehåller både klassiker och överraskningar, alla med målet att hitta hem överallt.

– För oss ska dekoration vara klassisk, ha en bra funktion och alltid uppskattas att få eller att ge bort. Vi har utvecklat vår egen inhouse designavdelning för att producera hållbara och genomtänkta produkter som verkligen känns Sagaform. Klassiker med en twist som kan användas vid många olika tillfällen, säger Beatrice Lindgren, koncept- och designchef på Sagaform AB.

De klassiska originalen bygger på naturens färger och självklara former som ger en härlig och avslappnande skandinavisk stil. Produkter med en tydlig funktion och genomtänkt design. Materialen vi använder är olika typer av trä och glas, medan fina textilier matchas med kontrastrik svärta som skapar spänning i det annars ljuvligt ljusa.

– Vår nya glasserie Saga representerar Sagaform på ett ypperligt sätt – en klassisk form med en fin diskret detalj av en räfflad stjälk på foten. Vi lanserar också ullplädar med stilsäkra ränder i beige och grått, ljusstakar och servettringar. Om du frågar mig känns varje produkt i kollektionen genomtänkt och hållbar, precis det som Sagaform står för, säger Beatrice Lindgren.

Varje produkt i Sagaforms kollektion har en extra mening. Det är detaljer som tillför något speciellt, de är enkla att tycka om och enkla att ge bort. Sagaforms sortiment är uppdelat i fyra kategorier – dekoration, textil, kök och uteliv. Alla med skandinavisk design och en tydlig funktion i centrum.

Hitta höstens nyheter här!

 

 


 

 

 

 

 

– GE BORT ETT SVENSKT ORGINAL

Vi på Sagaform värnar om relationer, just därför utgår vi alltid från att det vi formger och tar fram ska vara en bra present till någon vi håller kär men också till oss själva. Det ska dessutom alltid vara enkelt att ge bort och med målet att skapa många leenden hos många mottagare.

 


 

Se alla nyheter för hösten här

 

 

 

– ETT SVENSKT ORIGINAL SEDAN 1996


Presentidéer och kökstillbehör i tidlös skandinavisk design som värnar om det familjära. Vi kallar dem Svenska Original, klassiska kvalitetsprodukter som håller år efter år, som ska kunna användas och uppskattas av många familjer och generationer. Stilren och funktionell formgivning som hittar hem på många fantastiska sätt.

Se alla nyheter för hösten här eller ladda ner katalogen 

Sagaform AW2021