Välkommen till hösten 2020 med oss på Sagaform AB!

Det är under mycket stora förändringar, både hos oss och i vår omvärld, som jag påbörjar min roll som ny VD för Sagaform AB.

Vi är helt fokuserade på att erbjuda er starka varumärken som mottagaren känner igen och i och med vårt förvärv av varumärkena ByON, Victorian och Vakinme har vi en otroligt stark varumärkesportfölj till ert förfogande.

Vi har valt att kommunicera från något som vi kallar A way of living, ett gemensamt tak att presentera våra varumärken under. Vi ser det som ett sätt att leva och verka med samt-liga varumärken och det är under detta tak som ni kommer att finna allt ni behöver för att jobba med oss framöver. En samlingsplats för våra gemensamma relationer helt enkelt.

Det ni möts av här på denna hemsida är början på ett nytt kapitel i vår historia, en sammanslagning av starka varumärken och tydliga identiteter som tillsammans kommer erbjuda  er ett brett sortiment utan att någonsin släppa tråden av förnyelse i uttryck och känsla. Varumärkena kommer att fortsätta att utvecklas och byggas var och en för sig men med en gemensam plattform att verka utifrån, en plattform där du som kund ska kunna ta del av alla fördelar med att finna fem varumärken på samma ställe.

Hos oss hittar ni nu ett brett utbud av gåvor och presenter för alla tillfällen, allt för att hjälpa era kunder skapa goda och inspirerande relationer. Väldesignade, prisvärda, unika och noga utvalda produkter. Det finns något för alla tillfällen.

Vi hoppas att ni kommer uppskatta att arbeta med oss och vårt hus och att vi tillsammans kommer skapa många fina affärer under och med A way of living – Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme och BagsFirst.

Bästa hälsningar

Christer Hallberg
VD Sagaform AB