Vad du fortfarande kommer att sakna efter pandemin

Less på hemmakontoret, teams-möten och att varje dag är den andra lik? Tro det eller ej, det kommer en dag när du kommer att längta tillbaka. Teamet på ByOn har listat vad man kommer att sakna mest från den här tiden.

Corona har helt klart gett oss nya perspektiv på livet och fått oss att uppskatta det vi har. ByOn, som skapar lekfulla inredningsdetaljer, tycker livet handlar om inställning. Man lever efter devisen ”Everyday is party perfect” – varje dag är vad man gör den till! Så oavsett hur pass trött du är på ditt hemmakontor eller lyans fyra vägar så gäller det att se vad du kommer sakna när allt återgår till det normala.

Är du fortfarande i tankarna kring vad du kommer att sakna? Läs vidare för att se vad vi tror att du kommer sakna när allt återgår till det normala. 

Fyra punkter kring vad du kommer att sakna: 

1. Att ha vovven, katten, kaninen eller dammråttorna som närmaste kollega.

4. Aldrig har väl ditt kontor känts mer hemma. Nu har kontoret precis den inredningsstil som du älskar!

2. Klä dig precis som du vill. Högklackat till mysbyxor, shorts mitt i vintern eller varför inte jobba helt naken.

3. Äta flera frukostar, och att äta dem framför datorn eller varför inte utomhus?

 


 

 

Produkter med omtanke!

Vi på A way of living är otroligt stolta över Vakinmes hygien- och kroppsvårdssortiment, vars utbud består av produkter som är perfekta till profilering. Produkterna från Vakinme produceras på den svenska västkusten. Med respekt för naturen och miljön, innehåller alla produkter certifierade ekologiska råvaror med uppfriskande och lugnande dofter. 

Vårens nyhet Hand Cleanser är en naturlig och fuktgivande handrengöringsgel som passar perfekt att profilera.

 
 
 

 

Få 10% på alla ordrar online!

Har du inte testat att lägga din order online än? Då är det definitivt dags att göra det nu! Vi erbjuder 10% rabatt när ni lägger era ordar online med koden #WEBB10. Använd koden i kassan och rabatten kommer att dras automatiskt på din första order. Gäller ej tryckordrar.

Om du saknar inloggningsuppgifter eller har tappat bort ditt lösenord så hjälper vi er gärna via info@sagaform.com Känner du dig osäker och vill ha en rundvisning första gång? Så hjälper vi dig självklart med detta också.

 


 

mötepaket.jpg

Vårens mötespaket är här!

Välj bland flertalet färger av vår populära Brazil Mugg och vår prisbelönade Accent kanna som nu även kommer med ny dubbelväggig/rostfri insats för ännu bättre värmehållning och hållbar kvalité!

Läs mer här och se hela innehållet!

 


 

 

The perfect gift

Välkommen till våren 2021 med oss på Sagaform AB!
Inget är sig likt eller snarare, det är just vad det är. Vi har anpassat oss till nya sätt att mötas, hålla kontakt och visa vår uppskattning. Men faktum kvarstår, vi har alltid ett behov och vilja av att visa uppskattning för folk runt omkring oss.
Vår resa fortsätter och under A way of living har vi nu byggt ett tryggt hem för våra fem varumärken; Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme och Bags First. En stark varumärkesportfölj,
som är välkänd hos en bred publik, står till erat förfogande.

Äntligen kan vi presentera ByON's höst kollektion Momentous Tangibles - Every day is party perfect. En kollektion fylld med färg och smarta tips för vardagen. 

Läs mer om kollektionen här.

Sagaform SS2021

En ny säsong!

Några väl valda ord från Christer Hallberg om hösten 2020 med oss på Sagaform AB!

Läs mer