Avisering om prisrevision 1/8/2021

Det händer mycket på marknaden i alla led just nu och vi arbetar intensivt med att fortsätta ha ett konkurrenskraftigt erbjudande. Efterfrågan i världen har skjutit i höjden, vilket satt press uppåt på både råvarumaterial och produktionskostnader i Asien.

Vi arbetar i alla led för att effektivisera och motverka de kostnadsökningar vi har, men en del prisjusteringar är oundvikliga. Det är dock endast ett fåtal artiklar som justeras inför AW2021. Kontakta er säljrepresentant för komplett ny prislista eller endast översikt av vilka artiklar som ändrats.

Sedan passar vi även på att göra en stor förbättring för er. Vi kommer från den 1/8 fakturera samma pris, oavsett volym. Dvs även om ni beställer under 48 stycken av en artikel kommer ni få det bättre priset som gäller från 48 stycken. Vi fortsätter dock kommunicera två priser i våra kataloger, så ni kommer ha högre marginal när ni tar order under 48 stycken. Detta innebär att ni får en prissänkning på alla mindre order samtidigt som ni slipper hålla koll på två olika priser i era system. Det gör det även enklare för er att beställa i vår B2B, då det är samma pris där som vid order via innesälj.

Inom några veckor kommer vi även kunna börja visa er alla spännande nyheter som kommer till hösten.

Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete. Tveka inte att höra av er om ni har tankar eller frågor.

Med vänlig hälsning

Christer Hallberg VD

Nya recept varje fredag!

Högtider och stunder tillsammans är något vi på Sagaform värdesätter högt, vilket
gör sig synligt i varumärkets nya satsning, Friday-fika. En satsning där
vi på Sagaform manar till att få fler att samlas kring fredagsfikan! Tillsammans med
kocken och bakprofilen Frida Bornholt har vi tagit fram recept som bygger på
Sagaforms identitet – svenskt, klassiskt och med en twist. 

Varje fredag kommer vi att inspirera er att samlas kring fredagsfikan. Genom nya recept, tips och intervjuer vill vi få fler att sätta fikan på fredagens agenda. Oavsett om man ses genom en skärm, ute i naturen, på kontoret eller vid köksbordet.

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

Vi vill önska er alla en Glad Påsk!

Äntligen är våren och påsken här! Inför påsken 2021 suktar vi extra mycket
efter att få dekorera i färggranna toner och låta växter och dekoration får ta
sin självklara plats i rummet.

I år har vi tagit hjälp av den grymma stylisten Sarah Widman som ger oss tips på
hur man gör det påskfint hemma! Hennes påskpynt är lika nytänkande som vackra. 


Låt er inspireras här!

paskris_bild.jpg

 

 

 


 

 

Vad du fortfarande kommer att sakna efter pandemin

Less på hemmakontoret, teams-möten och att varje dag är den andra lik? Tro det eller ej, det kommer en dag när du kommer att längta tillbaka. Teamet på ByOn har listat vad man kommer att sakna mest från den här tiden.

Corona har helt klart gett oss nya perspektiv på livet och fått oss att uppskatta det vi har. ByOn, som skapar lekfulla inredningsdetaljer, tycker livet handlar om inställning. Man lever efter devisen ”Everyday is party perfect” – varje dag är vad man gör den till! Så oavsett hur pass trött du är på ditt hemmakontor eller lyans fyra vägar så gäller det att se vad du kommer sakna när allt återgår till det normala.

Är du fortfarande i tankarna kring vad du kommer att sakna? Läs vidare för att se vad vi tror att du kommer sakna när allt återgår till det normala. 

Fyra punkter kring vad du kommer att sakna: 

1. Att ha vovven, katten, kaninen eller dammråttorna som närmaste kollega.

4. Aldrig har väl ditt kontor känts mer hemma. Nu har kontoret precis den inredningsstil som du älskar!

2. Klä dig precis som du vill. Högklackat till mysbyxor, shorts mitt i vintern eller varför inte jobba helt naken.

3. Äta flera frukostar, och att äta dem framför datorn eller varför inte utomhus?

 


 

 

Produkter med omtanke!

Vi på A way of living är otroligt stolta över Vakinmes hygien- och kroppsvårdssortiment, vars utbud består av produkter som är perfekta till profilering. Produkterna från Vakinme produceras på den svenska västkusten. Med respekt för naturen och miljön, innehåller alla produkter certifierade ekologiska råvaror med uppfriskande och lugnande dofter. 

Vårens nyhet Hand Cleanser är en naturlig och fuktgivande handrengöringsgel som passar perfekt att profilera.

 
 
 

 

Få 10% på alla ordrar online!

Har du inte testat att lägga din order online än? Då är det definitivt dags att göra det nu! Vi erbjuder 10% rabatt när ni lägger era ordar online med koden #WEBB10. Använd koden i kassan och rabatten kommer att dras automatiskt på din första order. Gäller ej tryckordrar.

Om du saknar inloggningsuppgifter eller har tappat bort ditt lösenord så hjälper vi er gärna via info@sagaform.com Känner du dig osäker och vill ha en rundvisning första gång? Så hjälper vi dig självklart med detta också.

 


 

Vårens mötespaket är här!

Välj bland flertalet färger av vår populära Brazil Mugg och vår prisbelönade Accent kanna som nu även kommer med ny dubbelväggig/rostfri insats för ännu bättre värmehållning och hållbar kvalité!

Läs mer här och se hela innehållet!  

 


 

 

Välkommen till våren 2021 med oss på Sagaform AB!

Inget är sig likt eller snarare, det är just vad det är. Vi har anpassat oss till nya sätt att mötas, hålla kontakt och visa vår uppskattning. Men faktum kvarstår, vi har alltid ett behov och vilja av att visa uppskattning för folk runt omkring oss.
Vår resa fortsätter och under A way of living har vi nu byggt ett tryggt hem för våra fem varumärken; Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme och Bags First. En stark varumärkesportfölj,
som är välkänd hos en bred publik, står till erat förfogande.

Se katalog här