Save the date

Tänk att det redan är en ny säsong på ingång, det känns helt overkligt om ni frågar oss, men också extremt kul! Vi har laddat med massor av Nyheter och spännande erbjudanden.

Ses vi på profilmässan eller öppet hus?

 

 

 

Anci Skiöld                                    Anna-Karin Ängberg
anci.skiold@sagaform.com          anna-Karin.angberg@sagaform.com
+46 701 69 05 79                               +46 701 69 05 95

Innesälj
info@sagaform.com
+46 (0)33 23 38 20

 

 

 

 


 

HELLO RULE <3 BREAKER!

Är det redan en ny säsong på ingång? Jajjemen, och inte vilken säsong som helst – det är nämligen säsongen som vi tar på oss den extra stora kavajen och bjuder in till fest!
Vi har under våren jobbat som myror för att presentera uppdaterade kollektioner och varumärken i världsklass. Både Byon och Sagaform har fått ett nytt yttre som vi tycker matchar deras personlighet ännu bättre. Vi älskar vårt nya vi och hoppas ni gör det också! Den nya looken både märks och känns i katalogerna som vi presenterar här och som ni självklart har möjlighet att beställa hem. Men förutom just känsla så är höstens kataloger fyllda med läckra nyheter som presenteras under taket av ”A way of living" och som självklart redan finns tillgängliga för beställning från och med nu!

Är du mer nyfiken på våra kollektioner? Titta direkt i våra kataloger här bredvid. 

 

 

 

Byon AW22

Sagaform AW22

 

 

 

 


 

ByOn becomes Byon

Samtidigt som vi presenterar höstens kollektion passar vi på att lansera vårt nya uttryck och vår nya identitet tillsammans med öppningen av Byons egen värld.
Ett viktigt steg för att fördjupa och bredda känslan av Byons livsfilosofi.
Ni hittar vår nya webshop på www.byondesign.se

Läs mer information om vårt nya uttryck här

Här kan du ladda ner den nya loggan och här Byons brandbook framåt.

 

byonlogotype_svart.png

 

 

 

 


 

Nya uppdaterade Sagaform

Även Sagaform har fått en mindre uppdatering för att möta dagens behov. 

Ladda ner vår uppdaterade logga här och vår brandbook här

Sagaform_logotyp_long.jpg

 

 

 

 


 

Ett hållbart kit för outdoor aktivitet

Stor och härlig picknick-pläd tillverkad av återvunna
PET-flaskor och till det två stycken rejäla och tåliga muggar
tillverkade i emaljerat gjutjärn. Värm din favoritdryck eller soppa
direkt över elden.


Kit Emalj består av:
- 2 st Doris emaljmugg, grön
- 1 st City picknick pläd, grön

Se kampanjbladet här

 

 

 

 


 

Strandkit i Hamampåse

Ett perfekt kit som passar alla, oavsett ålder eller kön. Praktisk bomullspåse både för strand och shopping. Mjuk och skön hamam handduk som är smidig ta med till stranden, men lika bra i duschen hemma. Till sist vår populära stålflaska som håller dryck varm eller kall under väldigt lång tid. Kanske något kallt på stranden eller värmande på promenaden en lite kyligare dag?

Kit består av:
- Ella hamam bomullspåse, blå
- Stålflaska gummifinish blå 12/24H 50cl
- Ella hamam 90x170cm, blå

Se kampanjbladet här

 

 

 

 


 

Ett värmande kit för utflykter

Ett kit med 2 st sköna sittunderlag med sherpa material och vattenavisande baksida. Rymlig mattermos för att tex ta med en god soppa eller kanske lite korv på utflykten. Eller varför inte en glass till stranden?

Kit består av:

- Mattermos guld 600 ml
- 2 st värmande sittdynor i grönt

Se kampanjbladet här

 

 

 

 


 

Kit Outdoor

Grönt är skönt och delad glädje är dubbel glädje. I detta kit ingår ett 150 cm brett sittunderlag med värmande sherpa-material. Perfekt för två personer. Till det varsin bilmugg att ta med favoritdrycken i.

Kit Outdoor består av:

- 2 st Bilmugg med låsbar tryckfunktion liten, grön
- 1 st Pläd/sittunderlag, grön

Se kampanjbladet här

 

 

 

 


 

BILMUGGAR - ALL INCLUSIVE

Missa inte vår all inclusive kampanj bilmuggar. Gravyr eller 1–färgs tampo ingår, alla original och hanteringskostnader ingår.

Vår populära bilmugg i en praktisk storlek som passar att ställa direkt i de flesta kaffemaskiner. Rymmer 24 cl dryck. Muggen har en dubbelväggig konstruktion i rostfritt stål vilket gör att den håller värme längre.

Gör ett hållbart val och undvik engångsmuggar.

Erbjudandet gäller:

V.5 – V.24

Se kampanjbladet här

 

 

 

 


 

Lekfulla presenter

Är du redo för spelkväll istället för filmkväll? Nu när det är nya tider och vi börjar hitta tillbaka till rutiner vi vill inspirera dig till att umgås, spela spel och fira i stort och smått varje dag. Oavsett om det är digitalt, på distans, hemma eller borta, det spelar ingen roll. 

Det kommer att bli kul, ingen tvekan om det. Vi har spel med snygg design med smakfulla schackrutor och energiska ränder som blandas med riktiga träspel som blir en given del av inredningen. Särskilt comebacken av brädspelen har kittlat vår nyfikenhet och lockat oss att skapa designrörelser med själva schackrutan närmast hjärtat. 

Se alla våra spel här

 

 

 

 

 


 

 

Vårens katalog är här!

Äntligen kan vi nu ta del av vårens katalog The Perfect gift, där vi har utöver att utvecklat och utökat vårt sortimentet även fokuserat på själva presentationen av gåvan. Ta del av vårt urval av presentboxar, presentpåsar och lägg till paketinslagning, egendesignat kort eller kanske egen etikett. Allt för att skapa en gåva som mottagaren kommer ihåg och förknippar med givaren. 

Det finns även gott om spännande nyheter i katalogen, så börja bläddra och låt er inspireras! Vi ser fram emot ännu en säsong tillsammans!

Bläddra och låt er inspireras av katalogen här! 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Save a NEW date!

Precis när vi vågade trycka på knappen för Save the date och Profilmässan SS2022, så har ni nog som oss troligen redan fått information om att mässan är inställd.

Vi vill självklart ändå träffa er, men under något mer kontrollerade former. Därför bjuder vi nu in er till oss i Borås och Stockholm istället där vi kommer ha bokade möten under januari. Boka tid och plats genom info@sagaform.com eller med er personliga kontakt hos oss.

 

Anci Skiöld                                    Anna-Karin Ängberg
anci.skiold@sagaform.com          anna-Karin.angberg@sagaform.com
+46 701 69 05 79                               +46 701 69 05 95

Innesälj
info@sagaform.com
+46 (0)33 23 38 20

 

 

 

 


 

En ny säsong är på ingång!

Vår och sommar känns kanske långt borta nu, men av erfarenhet så vet vi ju att den bara står runt hörnet. Redo att göra entré med barfota dans, nattbad och läskande fruktsallader. Och med detta i tanke kan vi nu presentera våren och sommarens kollektioner för Sagaform och ByOn under taket A way of living. Två kollektioner som skiljer sig på ytan men som båda starkt värnar om gemenskap, relationer och livet i stort. Vi hoppas att vi tillsammans med er kommer hitta nya sätt att skapa affärer under 2022 och att vi tillsammans kan stärka våra relationer och möjligheter ytterligare.

Är du mer nyfiken på våra kollektioner? Titta direkt i våra kataloger här bredvid. 

 

 

 

ByOn SS22

Sagaform SS22

 


 

Inspireras till mer Fridayfika!

Äntligen är det återigen dags att få följa Frida Bornholt från Hela Sverige Bakar, för nytt recept och inspiration till att baka ditt fridayfika!

Under denna månaden får du tips på hur du bakar Fridas gudomliga Äppeltårta med saltkola. Ett bakverk som kommer glänsa och vara höjdpunkten under varje kommande fika tillfälle!

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 

 

 

 

 

 


 

 

Höstens katalog är här!

Äntligen kan vi nu ta del av höstens katalog The Perfect gift, där vi har utöver att utvecklat och utökat vårt sortimentet även fokuserat på själva presentationen av gåvan. Ta del av vårt urval av presentboxar, presentpåsar och lägg till paketinslagning, egendesignat kort eller kanske egen etikett. Allt för att skapa en gåva som mottagaren kommer ihåg och förknippar med givaren. 

Det finns även gott om spännande nyheter i katalogen, så börja bläddra och låt er inspireras! Vi ser fram emot ännu en säsong tillsammans!

Bläddra och låt er inspireras av katalogen här! 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Lys upp i höstmörkret!

 

Få det extra välkomnande i höstmörkret med våra charmiga Hold  ljuslykta som kommer i ett set av två. Ljuslyktan består av ett fint metallhölje i silver som är framställda för värmeljus. Dessutom kommer setet färdigpaketerade och inslagna med vårt Perfect gift koncept.

Se erbjudandet här

 

 

 


 

Nya recept inför höstmörkret!

För oss på Sagaform är fridayfika ett perfekt tillfälle att ses en stund. En tradition som vi vill få fler att värna om, oavsett var man befinner sig.  

Lagom till att höstmörkret gör sig påmint släpper vi ytterligare recept tillsammans med bakprofilen Frida Bornholt. Varje månad hela hösten kommer vi att inspirera till att samlas kring fredagsfikan och dela en stund tillsammans.

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 

 

 

 

 

 


 


Ultimata gåvan till kunder på resande fot

Vi har nu satt ihop det kompletta resekitet som är enkel att ta med både på resan, träning eller weekendresan. Kitet består av vår stilrena svarta necessär tillsammans med våra mindre resestorlekar av shampoo, conditioner, liquid soap och body lotion. Perfekta gåvan åt era kunder som ofta är på resande fot. Här hittar du vårt resekit

 

 


 

 

Gör era presenter personliga

Att ge bort något, vare sig det är till någon enstaka person eller till en stor grupp, ska vara enkelt och roligt. Vi erbjuder därför ett urval av inslagningsalternativ och idéer till hur ni kan bygga ihop egna kit och göra presentationen lite mer personlig. Ta våra förslag rakt av eller anpassa dem så de passar exakt er. Vi hjälper er få till "The perfect gift". 

Om ni är nyfikna på alla våra förslag till att skapa "The perfect gift", inspireras av höstens katalog. Eller hitta nya favoriter från höstens kollektioner. 

 

 

 


 

Njut av månadens nya fridayfika recept, rödbetskaka!

 

Hösten är på ingång och vad är då inte bättre än att njuta av den perfekta fridayfikan. Under denna månadens recept får du tips på hur du bakar Fridas saftiga rödbetskaka. Ett bakverk som kommer förgylla varje kommande fika tillfälle under höst!

Du har väl inte missat att vi även varje månad tävlar ut ett av våra mest populära serie Coffee and more? För att ha chansen att delta i tävlingen så tagga oss med ditt fridayfika på instagram @sagaform och med hashtagen #Fridayfika.

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Är du redo för en ny lekfull och inspirerande höst? Det är vi!

Hösten är på ingång och vi vill passa på att önska dig varmt välkommen tillbaka efter semestern. Vi hoppas att du har hunnit njuta av ett par soliga lediga dagar - och haft tid att ladda batterierna för en händelserik höst. Vi startar säsongen med att vi håller öppet hus där ni kan ta del av våra kollektioner innan de hamnar i vårt lager.

16-20 augusti – Barnhusgatan 16, Stockholm
30 augusti – 3 september – Segloravägen 19, Borås

Som tidigare fortsätter vi att arbeta med tidsbokade besök för att begränsa antal samtida besökare i våra lokaler. Boka er tid genom att kontakta någon av våra säljare.

Anci Skiöld                                    Anna-Karin Ängberg
anci.skiold@sagaform.com          anna-Karin.angberg@sagaform.com
+46 701 69 05 79                               +46 701 69 05 95

Innesälj
info@sagaform.com
+46 (0)33 23 38 20

 

 

 

Om ni inte har möjlighet att komma till vårt öppet hus eller bara i lugn och ro vill ta del av våra kollektioner, så kan ni ta del av dem online. Läs då vidare på respektive informations sidor ByOn Aw2021 och Sagaform AW2021Eller titta direkt i våra kataloger här nedan. Vi hoppas att ni är redo för en lekfull och inspirerande höst tillsammans med oss!

 

Sagaform AW2021

ByOn AW21

Beställ hem

 


 

Ta del av månadens gudomliga recept, lemoncurd blondie!

 

Äntligen är sommaren här! Vad är då inte bättre än att njuta av den perfekta fridafikan. Under denna månadens recept får du tips på hur du bakar Fridas himmelska lemoncurd blondie. Ett bakverk som kommer vara höjdpunkten under varje kommande fika tillfälle!

Du har väl inte missat att vi även varje månad tävlar ut ett av våra mest populära serie Coffee and more? För att ha chansen att delta i tävlingen så tagga oss med ditt fridayfika på instagram @sagaform och med hashtagen #Fridayfika.

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Ta del av höstens kollektioner!

Tänk att det redan är en ny säsong på ingång, det känns helt overkligt om ni frågar oss, men också extremt kul! För det är med stor ödmjukhet gentemot er och förväntan på framtiden som vi nu kan presentera höstens kollektioner för Sagaform & ByOn under taket A way of living.

Förutom att ni redan nu kan förbeställa höstens nyheter så kan vi med glädjen även presentera att ni kan se produkterna i riktigt fysisk version. Vi kommer hålla öppet hus i augusti och hoppas att få träffa er då.

16-20 augusti – Barnhusgatan 16, Stockholm
30 augusti – 3 september – Segloravägen 19, Borås

 

 

 

 

Vi fortsätter arbeta med tidsbokade besök för att begränsa antal samtida besökare i våra lokaler. Boka tid genom att kontakta någon av våra säljare. Vi önskar er en riktigt bra sommar och välkomnar er tillbaka till en lekfull och inspirerande höst tillsammans med oss. 

Anci Skiöld                                    Anna-Karin Ängberg
anci.skiold@sagaform.com          anna-Karin.angberg@sagaform.com
+46 701 69 05 79                               +46 701 69 05 95

Innesälj
info@sagaform.com
+46 (0)33 23 38 20

 

 

 

 


 

Lyxa till ditt fridayfika med den gudomliga peach melba kladdkakan!

 

Nu är det åter igen dags för ett nytt recept som passar perfekt till ditt fridayfika, eller om man bara vill lyxa till det lite extra i vardagen!  Under denna månaden får vi ta del av Fridas himmelska peach melba kladdkaka. Ett bakverk som kommer vara höjdpunkten under varje kommande fika tillfälle, eller varför inte inför kommande morsdag?

Du har väl inte missat att vi även varje månad tävlar ut ett av våra mest populära serie Coffee and more? För att ha chansen att delta i tävlingen så tagga oss med ditt fridayfika på instagram @sagaform och med hashtagen #Fridayfika.

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Avisering om prisrevision 1/8/2021

Det händer mycket på marknaden i alla led just nu och vi arbetar intensivt med att fortsätta ha ett konkurrenskraftigt erbjudande. Efterfrågan i världen har skjutit i höjden, vilket satt press uppåt på både råvarumaterial och produktionskostnader i Asien.

Vi arbetar i alla led för att effektivisera och motverka de kostnadsökningar vi har, men en del prisjusteringar är oundvikliga. Det är dock endast ett fåtal artiklar som justeras inför AW2021. Kontakta er säljrepresentant för komplett ny prislista eller endast översikt av vilka artiklar som ändrats.

Sedan passar vi även på att göra en stor förbättring för er. Vi kommer från den 1/8 fakturera samma pris, oavsett volym. Dvs även om ni beställer under 48 stycken av en artikel kommer ni få det bättre priset som gäller från 48 stycken. Vi fortsätter dock kommunicera två priser i våra kataloger, så ni kommer ha högre marginal när ni tar order under 48 stycken. Detta innebär att ni får en prissänkning på alla mindre order samtidigt som ni slipper hålla koll på två olika priser i era system. Det gör det även enklare för er att beställa i vår B2B, då det är samma pris där som vid order via innesälj.

Inom några veckor kommer vi även kunna börja visa er alla spännande nyheter som kommer till hösten.

Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete. Tveka inte att höra av er om ni har tankar eller frågor.

Med vänlig hälsning

Christer Hallberg VD

Nya recept varje fredag!

Högtider och stunder tillsammans är något vi på Sagaform värdesätter högt, vilket
gör sig synligt i varumärkets nya satsning, Friday-fika. En satsning där
vi på Sagaform manar till att få fler att samlas kring fredagsfikan! Tillsammans med
kocken och bakprofilen Frida Bornholt har vi tagit fram recept som bygger på
Sagaforms identitet – svenskt, klassiskt och med en twist. 

Varje fredag kommer vi att inspirera er att samlas kring fredagsfikan. Genom nya recept, tips och intervjuer vill vi få fler att sätta fikan på fredagens agenda. Oavsett om man ses genom en skärm, ute i naturen, på kontoret eller vid köksbordet.

Läs vidare för att få inspiration kring hur du kan förbättra din fredagsfika! 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

Vi vill önska er alla en Glad Påsk!

Äntligen är våren och påsken här! Inför påsken 2021 suktar vi extra mycket
efter att få dekorera i färggranna toner och låta växter och dekoration får ta
sin självklara plats i rummet.

I år har vi tagit hjälp av den grymma stylisten Sarah Widman som ger oss tips på
hur man gör det påskfint hemma! Hennes påskpynt är lika nytänkande som vackra. 


Låt er inspireras här!

paskris_bild.jpg

 

 

 


 

 

Vad du fortfarande kommer att sakna efter pandemin

Less på hemmakontoret, teams-möten och att varje dag är den andra lik? Tro det eller ej, det kommer en dag när du kommer att längta tillbaka. Teamet på ByOn har listat vad man kommer att sakna mest från den här tiden.

Corona har helt klart gett oss nya perspektiv på livet och fått oss att uppskatta det vi har. ByOn, som skapar lekfulla inredningsdetaljer, tycker livet handlar om inställning. Man lever efter devisen ”Everyday is party perfect” – varje dag är vad man gör den till! Så oavsett hur pass trött du är på ditt hemmakontor eller lyans fyra vägar så gäller det att se vad du kommer sakna när allt återgår till det normala.

Är du fortfarande i tankarna kring vad du kommer att sakna? Läs vidare för att se vad vi tror att du kommer sakna när allt återgår till det normala. 

Fyra punkter kring vad du kommer att sakna: 

1. Att ha vovven, katten, kaninen eller dammråttorna som närmaste kollega.

4. Aldrig har väl ditt kontor känts mer hemma. Nu har kontoret precis den inredningsstil som du älskar!

2. Klä dig precis som du vill. Högklackat till mysbyxor, shorts mitt i vintern eller varför inte jobba helt naken.

3. Äta flera frukostar, och att äta dem framför datorn eller varför inte utomhus?

 


 

 

Produkter med omtanke!

Vi på A way of living är otroligt stolta över Vakinmes hygien- och kroppsvårdssortiment, vars utbud består av produkter som är perfekta till profilering. Produkterna från Vakinme produceras på den svenska västkusten. Med respekt för naturen och miljön, innehåller alla produkter certifierade ekologiska råvaror med uppfriskande och lugnande dofter. 

Vårens nyhet Hand Cleanser är en naturlig och fuktgivande handrengöringsgel som passar perfekt att profilera.

 
 
 

 

Vårens mötespaket är här!

Välj bland flertalet färger av vår populära Brazil Mugg och vår prisbelönade Accent kanna som nu även kommer med ny dubbelväggig/rostfri insats för ännu bättre värmehållning och hållbar kvalité!

Läs mer här och se hela innehållet!  

 


 

 

Välkommen till våren 2021 med oss på Sagaform AB!

Inget är sig likt eller snarare, det är just vad det är. Vi har anpassat oss till nya sätt att mötas, hålla kontakt och visa vår uppskattning. Men faktum kvarstår, vi har alltid ett behov och vilja av att visa uppskattning för folk runt omkring oss.
Vår resa fortsätter och under A way of living har vi nu byggt ett tryggt hem för våra fem varumärken; Sagaform, ByOn, Victorian, Vakinme och Bags First. En stark varumärkesportfölj,
som är välkänd hos en bred publik, står till erat förfogande.

Se katalog här